Last Viewed
Bewaard
G & A Motors
Raadsherenstraat 1
2300 Turnhout
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma - Vr 09:00 - 19:00
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten

ESI Path--> /apps/settings/wcm/designs/minidigital-white.clientlibinclude.categories__business%3F%3Fdealerlocator%3F%3Fpublish.mode__css.async__.onload__.js

Acties.

minilover.be

Alles voor de MINIlover.

Maak je MINI summerproof met MINI Accessoires & Care producten. We hebben fietsendragers voor elk model. En zo ben je altijd en overal 100% MINI.

https://www.mini.be/nl_BE/home/range/mini-convertible-sidewalk-edition.html

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION.

STA OPEN VOOR NIEUWE SPANNING.

Brutaal en spontaan viert de MINI Cabrio Sidewalk Edition een rijk erfgoed van ongefilterde opwinding in lijn met de traditie van eerdere speciale edities. Het geeft een nieuwe interpretatie van de charme en stijl van MINI en brengt het plezier en de opwinding van open autorijden naar het volgende niveau. Dus maak je klaar om te genieten van pure vreugde in de zon.

MINI Electric

CHARGED WITH PASSION.

DE MINI ELECTRIC.

De eerste volledig elektrische MINI luidt een geladen evolutionaire stap in, waarmee de handling als een kart en het iconische MINI design worden samengebracht met een vastberaden duurzaamheid. De kenmerkende agiliteit en acceleratie blijven hetzelfde. Met nog steeds de geliefde positieve houding. Maar daarnaast is het nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau. Schakel om naar een nieuwe elektrische lifestyle.

MINI Yours customized

MINI YOURS CUSTOMIZED.

Geef je MINI een unieke persoonlijke touch met 3D-printing technologie.

MINI Used Car NEXT.

2 JAAR GARANTIE OP EEN TWEEDEHANDS MINI.

PERFECTE CONDITIES VOOR EEN NIEUWE START.

Alleen het beste: het MINI kwaliteitslabel. De tweedehands MINI's van MINI Used Car NEXT zijn onze paradepaardjes. 360°-keuring en een uitgebreid gedocumenteerd serviceverleden. Met een MINI Used Car NEXT geniet u van absolute topkwaliteit.